Odštampajte ovu stranicu
Poziv na redovnu Skupštinu Somborskog edukativnog centra

* Pozivam Vas da u utorak 18. januara 2022. sa početkom u 16:30 časova prisustvujete redovnoj sednici Skupštine Somborskog edukativnog centra, potpisala je u pozivu presdednica predsedavajuća Skupštine somborskog SEC-a Ivana Barać

Skupština će biti održana u velikoj sali Kulturnog centra "Laza Kostić" u Somboru na adresi, Venac vojvode Radomira Putnika 2. U prilogu SEC dostavlja agendu događaja (prikazujemo u formi slajda u sektoru galerija odmah ispod teksta).

Okvirno trajanje sednice je 2 sata, a nakon toga planirano je druženje uz ketering i osveženje za sve prisutne, kako domaćini kažu, na licu mesta.

U nadi da ćete se odazvati pozivu i time doprineti kvalitetnom radu i funkcionisanju Somborskog edukativnog centra u budućnosti, unapred se zahvaljujem i srdačno Vas pozdravljam - dopunila je Barać, u pozivu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 191 puta

Galerija slika

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…