Somborska Učiteljijada mesto novih susretanja i jačanja zajedništva

* Na „Učiteljijadi 2017“, od 12. do 14. maja, u Somboru u nekoliko sportskih disciplina i besedništvu nadmeću se studenti Učiteljskog fakulteta (UF) u Beogradu, UF – Užice, Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini, UF – Vranje, UF – Leposavić, Pedagoškog fakulteta u Bijeljini i domaćini – studenti Pedagoškog fakulteta u Somboru

Studente je pozdravio dekan prof. dr Željko Vučković koji je rekao da fakultet nije samo mesto na kojem se uči, na kojem se pišu naučni radovi i izvodi nastava. - Fakultet je mesto susreta, zajedništva, prijateljstava i nadam se da ćemo ove vrednosti zajedno potvrditi - obratio se studentima dekan Vučković.

Studentima je reči dobrodošlice, u ime lokalne samouprave uputila i Antonija Nađ Kosanović, član Gradskog veća za oblast sporta, dece i omladine. - Čast nam je da se „Učiteljijada“ održava u Somboru, svima želim puno sportske sreće, da poštujete fer-plej pravila i da se lepo družite. Sigurna sam da će somborski studenti biti dobri domaćini i da će gostima pokazati sve čarolije ovog grada. Nadam se da ćete se kući vratiti sa mnogo lepih poznanstava i uspomena - pozdravila je studente Nađ Kosanović.

„Učiteljijadu 2017“ je otvorila Aleksandra Rašeta, predstavnik studentskog parlamenta. Najavljeno je da će domaćin susreta studenata 2018. godine biti Pedagoški fakultet u Bijeljini.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću / S. S.

Pročitano 1399 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…