Više od 500 slobodnih radnih mesta na novom Sajmu zapošljavanja u Somboru

* U Sokolskom domu će u petak, 23. septembra, sa početkom u 11 časova biti otvoren Sajam zapošljavanja. Organizator je Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sombor, a tim povodom danas su gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, načelnica Odeljenja za posredovanje Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Sombor Radomirka Žiža i savetnica za zapošljavanje Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Sombor Gordana Predojević najavili manifestaciju

Oni su pozvali sve sugrađane koji su u potrazi za poslom da posete i ovogodišnji Sajam zapošljavanja. Ponudu ovogodišnjeg sajma predstavila je Radomirka Žiža naglasivši da je u pitanju široka lepeza različitih poslova za sve vrste školske spreme, a da je najviše poslova ponuđeno u direktnoj proizvodnji u različitim oblastima industrije, traže se radnici iz oblasti uslužnih delatnosti, kao i vozači, radnici obezbeđenja, administrativni radnici i veterinarski tehničari.

- U petak u Sokolskom domu organizujemo veliki jesenji Sajam zapošljavanja gde očekujemo i veliki broj poslodavaca koji su sa zadovoljstvom prihvatili učešće na ovom sajmu i iskazali potrebu za više od 500 slobodnih radnih mesta. Naglasila bih da je najveći broj lica koja ovoga puta na sajmu mogu da nađu zaposlenje su lica u operativnom delu, dakle u direktnoj proizvodnji i nezavisno od stepena i vrste obrazovanja - rekla je Žiža.

Gradonačelnik Antonio Ratković se zahvalio i ovoga puta Nacionalnoj službi za zapošljavanje Filijali Sombor, kao pouzdanim partnerima na različitim projektima koje zajednički realizuju sa Gradom i pozvao sugrađane koji su u potrazi za poslom da u petak posete Sajam zapošljavanja.

- Zadovoljstvo mi je što će na sajmu biti prisutno više od 30 poslodavaca i što ćemo u ponudi imati iznad 500 slobodnih radnih mesta iz različitih privrednih grana i različitih profila i želeo bih da naglasim da je to samo jedan od načina da omogućimo našim sugrađanima da, pre svega, obave razgovore sa poslodovcima koji će se naći na sajmu, da predaju svoje radne biografije i naravno, da započnu svoj radni odnos. Ja bih dodao da nas u narednim nedeljama očekuje i uručenje ugovora za samozapošljavanje i novo zapošljavanje, jedan veoma bitan projekat između Grada Sombora i Nacionalne službe za zapošljavanje, u pitanju je 46 ugovora. Siguran sam da i ovih novih 46 radnih mesta u našem gradu sigurno će značiti našim sugrađanima. Svako novo radno mesto je svakako prilika za svakog našeg sugrađanina i to je ono na čemu svi mi radimo i za šta se svi mi borimo. Zato bih još jednom apelovao na sve naše sugrađane koji su u potrazi za poslom da 23. septembra od 11 časova dođu da posete Sajam zapošljavanja i ponesu svoje radne biografije - poručio je gradonačelnik.

Osim kompanija koje već duži niz godina rade na teritoriji Grada Sombora na Sajmu zapošljavanja će se predstaviti i nove kompanije, sa kojima će sugrađani ovom prilikom moći da se upoznaju.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 193 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…