Grad Sombor: Nastavljeno opremanje Jedinice civilne zaštite

* Grad Sombor i tokom 2022. godine nastavio je sa opremanjem Jedinice civilne zaštite. Nabavljene su tri nove motorne muljne pumpe, koje su isprobane juče na „Tromeđi“, a tim povodom, ovu lokaciju obišli su gradonačelnik Antonio Ratković i članovi Gradskog veća Sava Dojić i Boris Bulović

U pitanju su dve muljne pumpe model STV-80X i jedna profesionalna muljna pumpa model KTH-80X sa Honda benzinskim motorom i dodatnom opremom. Osnovna namena ovih pumpi je za ispumpavanje vode sa područja zahvaćenim poplavama, pražnjenje podrumskih i stambenih prostorija usled poplava i nadolaska podzemnih voda, kao i kvara na vodovodnim mrežama.

Pumpe bi, osim Jedinice civilne zaštite opšte namene Grada Sombora, bile na raspolaganju i profesionalnoj vatrogasno-spasilačkoj jedinici i dobrovoljnim vatrogasnim društvima na teritoriji Grada Sombora. Sredstva za nabavku obezbeđena su iz gradskog budžeta, a u ranijim opremanjima Jedinici civilne zaštite obezbeđene su nove uniforme, gumeni motorni čamac, ručne radio stanice i repetitor.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 98 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…