Marko Gvojić iz Kljajićeva najbolji kuvar u spravljanju sača

* Proteklog vikenda je Udruženje vinogradara i voćara "VISOVI" iz Kljajićeva učestvovalo na svojevrsnoj gastronomskoj manifestaciji SAČIJADA u Bačkom Brestovcu. Od 40 ekipa koje su se nadmetale za najbolje spremljeno jelo ispod sača je ekipa Kljajićeva osvojila 1. mesto zaslugom mlađanog kuvara Marka Gvojića takodje iz Kljajićeva

Svaka ekipa je brojala minimum 8 članova a na platou ispred stadiona u Bačkom Brestovcu je bilo daleko više posetilaca i ekipa iz maltene pola Vojvodine koji su se družili, spremali jelo, jagnjetinu sa raznim đakonijama povrća i ostalim špecijama tako da se spremili svi, ukusno jelo. Organizatgor se potrudio da spoji i umetnički program nastupom folklornih grupa od mljađih kategorija pa do starijih, a isto tako i sporstkog programa.

Lepo vreme je pogodovalo druženju a svakako je atrakcija bilo pečenje pite sa sirom ispod sača prečnika 2m, koja je podeljena u humanitarne svrhe. Druženje je nastavljeno do večernjih sati uz "zivu muziku", a po oceni sudija najbolji sač ove godine je spremio Marko Gvojić, on se radovao a kako i ne bi, osvojio je veliki pehar a kao robnu nagradu je dodio na poklon prvi 'ganc' novi sač koji poklanja Udruženju koji će ga znalački iskoristiti i uz spoj ovako dobrih jela, vina i rakije sa Telečke visoravni.

- U dodatku pogledajte još fotografija sa trijumfa složne i vešte ekipe iz Kljajićeva - 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 201 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…