Gradski muzej Sombor originalno: Čajanka sa prijateljima

* Poštovani, srdačno vas pozivamo da dođete na druženje uz čaj u Gradski muzej Sombor, u utorak, 17. maja u 17.00 časova, na Čajanku sa prijateljima muzeja. Srdačan pozdrav, kolektiv Gradskog muzeja Sombor

Ovako je glasila pozivnica upućena prijateljima ove somborske javne ustanove kulture, zapravo popularno rečeno nulte tačke u oblasti umetnosti i kulture. I, prijatelji se odazvaše, među kojima i mi u Novom Radio Somboru, Udruženju "PODIUM", Granskom sindikatu Kulture, umetnosti, medija, "Nezavisnost" u Somboru. 

Zaposleni u Gradskom muzeju Sombor, u okviru takođe već tradicionalne manifestacije "Muzeji za 10" kao i uvek srdačno dočekaše sve prijatelje, u Galeriji savremene umetnosti Muzeja. Naravno, mogli smo da biramo između desetine vrsta čajeva koji su nam te polukišne (ali samo napolju) večeri, 17. maja, produžili raspoloženje, mnogima popravili. Bilo je tu više vrsta i druge okrepe, kafe - opet po želji, sokova svih vrsta, zdrave mineralne vode.

A ono što je najzdravije - prijateljstvo je ustrajalo.

Kako je uostalom na samom početku pozdravljajući pristune u duhovitom i srdačnom stilu rekao i direktor somborskog Muzeja David Firanj, uvek ste dobrodošli:

- Ova čajanka je deo manifestacije "Muzeji za 10" koju naša kuća priređuje. Naša prvobitna ideja je bila da se prvo družimo u dvorištu Gradskog muzeja i mislim da bi nam svima prijalo ćaskanje uz svež vazduh i Sunce, ali vremenske prilike su nas preselile u ovu izvanrednu galeriju i verujem da ćete se i ovde osećati ugodno; ja bih pre svega da vam se zahvalim što ste uz našu kuću, što ste uz Gradski muzej, što nas podržavate, što podržavate naš rad. Verujem i iskreno se nadam da će tako biti i ubuduće, i ne preostaje mi ništa drugo nego da vam se još jednom zahvalim ali imam jedan zadatak za vas, a to je da u narednim trenucima budete dobro raspoloženi, i da se ugodno osećate u vašem muzeju.

- Fotografije u galeriji slika, Srđan Ačanski, novinar, fotoreporter, dipl. turizmolog - 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 410 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…