Bezdan: U punom jeku radovi na uređenju Kanalske obale

* Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, sa saradnicima, obišao je danas radove na uređenju Kanalske ulici u Bezdanu. U toku je asfaltiranje trotoara uz obalu, postavljanje rasvete uz trotoar, a uređuju se i obližnji sportski tereni

- Prošle godine smo krenuli sa asfaltiranjem dela ulice i tada smo dogovorili da ćemo ovaj deo Kanalske ulice dodatno oplemeniti i, ono što je mene prijatno iznenadilo, kraj je marta, a radovi su uveliko u toku. Danas se završavaju trotoari, sutra će biti gotova kompletna nova javna rasveta duž ove staze. Svakako da u narednih mesec i po do - dva očekuje nas i izgradnja teretane na otvorenom, kao i izgradnja terena za mali fudbal sa veštačkom travom. Do početka kupališne sezone završićemo i teren za odbojku, a Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu nam je odobrio sredstva i za ležaljke, nadstrešnice, kao i uređenje ovog terena. Želeli smo, kada smo govorili o tome i prošle godine, da ovaj deo Bezdana, koji predstavlja pravi biser sigurno celog Sombora, da ga oplemenimo i da ljudi ovde provode svoje slobodno vreme. Ja sam uveren da će, čim budu radovi gotovi, ovde biti puno, kako dece, tako i omladine i da će se ceo ovaj prostor maksimalno koristiti - rekao je gradonačelnik Ratković.

Gradonačelnik je istakao i da su radovi planirani u saradnji sa predstavnicima Mesne zajednice, kao i sa meštanima Bezdana.

- Kompletno smo rekonstruisali i jedan teniski teren i ono što je bitno, da sve ovo što smo radili na kanalskoj obali, smo radili zajedno sa ljudima iz Mesne zajednice i sa ljudima iz Bezdana, jer smo svi zajednički obišli ovu lokaciju, uradili situaciono rešenje sa projektantima i na osnovu toga radimo deo po deo, tako da sam uveren da za dva meseca, kada svi zajedno budemo došli na kanalsku obalu, da ćemo svi biti oduševljeni i da ćemo svi rado dolaziti ovde i provoditi svoje slobodno vreme - poručio je Ratković.

- Poledajte i galeriju fotografija -

Izvor: somdor.rs

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 183 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…