Centar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Sombor ugostio 3D Republiku: Budućnost 3D štampe učenicima za dalje fakultetsko obrazovanje

* 3D Republika bila je gost Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Sombor gde je približila značaj 3D štampe kao alata koji pokriva svih pet disciplina "STEAM" pristupa u obrazovanju (Nauka, Tehnologija, Inženjerstvo, Umetnost i Matematika)

Na konkretnoj prezentaciji, uverili smo se na koji način rad na 3D štampaču navodi učenike da razmišljaju kreativno i da skoro u realnom vremenu vide rezultat tog kreativnog procesa iznošenjem objekata sa ekrana u stvarni, fizički svet. 3D štampa promoviše kritičko razmišljanje i pruža jedinstven način u pristupu rešavanja problema kroz praktična iskustva učenja.

Ne zaboravimo da će nakon ovog procesa učenici na drugačiji način gledati i vrednovati umetnost, jer hranjenje kreativnih veština budi interesovanje za inovacije. Sve ove veštine moći će kasnije da primene u profesionalnom okruženju nezavisno koju će profesiju izabrati.

3D štampa promoviše dostignuća učenika i priprema ih na pravi način za fakultetsko obrazovanje. Prezentaciji su prisustvovali predstavnici pet osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Sombora.

- Dodatak, galerija fotografija -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 301 puta
Tagovano

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…