Odštampajte ovu stranicu
PSIHOZON Sombor: Priprema za upis na psihologiju i srodne studijske grupe na kojima se polaže psihologija

Priprema za upis namenjena je svima onima koji žele i nameravaju da upišu studije psihologije ili srodne studijske grupe na kojima se polaže test znanja iz psihologije (psihologija, socijalni rad i slično)

Priprema za upis se realizuje u okviru dva modula, zavisno od toga koji modul osobi više odgovara: 4 x mesečno (svake nedelje po jedan susret); 2x mesečno (susreti svake druge nedelje).

U okviru priprema, buduće studente pripremamo za: TEST ZNANJA IZ PSIHOLOGIJE, kao i TEST OPŠTE INFORMISANOSTI. Ujedno, polaznik/-ca bolje upoznaje sebe uz stručno vođenje od strane psihologa i uz pomoć primene psihodijagnostičkih instrumenata, u cilju postizanja što boljih rezultata i ostvarivanja željenog cilja.

Priprema se realizuje u periodu od februara do juna 2022. godine/prijemnog ispita, kroz individualne susrete. Pripreme će proticati u kancelariji Psihozona - Centra za individualni razvoj i unapređenje društva, u Somboru, u Konjovićevoj 1/sprat I.

Pripremu za upis vodi Saša Stojšić, dipl. psiholog i sertifikovani psihoterapeut; članica Društva psihologa Srbije, članica Saveza psihoterapeuta Srbije, članica Asocijacije psihoterapeuta EMDR Srbije i dr. Priprema je isplanirana u terminima koji odgovaraju samoj osobi, u dogovoru sa voditeljem programa/psihologom.

*Zadovoljstvo nam je istaći da kao rezultat dosadašnjih priprema imamo odlične rezultate na prijemnom ispitu i sada već srećne studente!

Za sve dodatne informacije, možete nas, kažu u Psihozonu, kontaktirati na telefon: 064 538 3 438.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 396 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…