Odštampajte ovu stranicu
Stefan Liščević prvotimac somborskog Radničkog još jednom među trojicom najboljih seniora rvača Srbije u grčko-rimskom stilu u svojoj kategoriji!

* Prve decembarske subote održano je Prvenstvo Srbije za seniore u rvanju grčko-rimskim stilom. Rvači somborskog „Radničkog“ nastupili su sa petoricom takmičara i osvojili opet jednu itekako značajnu medalju

Najuspešniji među njima bio je Stefan Liščević koji je u kategoriji do 63 kg osvojio bronzanu medalju. Stefanov uspeh utoliko je značajniji što je imao najteži raspored. Svrstan je u grupu sa reprezentativcem Pericom Dimitrijevićem inače bi, kako napominje i njegov trener Milan Marić po kvalitetu osvojio srebrnu medalju, što bi se dakle reklo, nije imao sreće u žrebu. Uprkos tome, popeo sa na pobednički podijum jer bronza se osvaja, i potvrdio da se već dugo ubraja među trojicom najboljih seniora u državi u izvornoj olimpijskoj disciplini rvanju grčko-rimskim stilom, u svojoj kategoriji!

Peto mesto osvojio je Ratko Marinković, uspeh takođe vredan pažnje za najtrofejniji somborski sportski kolektiv. Sa jednom pobedom, ali bez medalje ostao je Bojan Kostić, a bez plasmana ovoga puta ostali su Milan Tolić i Filip Frgić.

- Dodatak, galerija ispod teksta - 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 657 puta

Galerija slika

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…