Stefan Liščević prvotimac somborskog Radničkog još jednom među trojicom najboljih seniora rvača Srbije u grčko-rimskom stilu u svojoj kategoriji!

* Prve decembarske subote održano je Prvenstvo Srbije za seniore u rvanju grčko-rimskim stilom. Rvači somborskog „Radničkog“ nastupili su sa petoricom takmičara i osvojili opet jednu itekako značajnu medalju

Najuspešniji među njima bio je Stefan Liščević koji je u kategoriji do 63 kg osvojio bronzanu medalju. Stefanov uspeh utoliko je značajniji što je imao najteži raspored. Svrstan je u grupu sa reprezentativcem Pericom Dimitrijevićem inače bi, kako napominje i njegov trener Milan Marić po kvalitetu osvojio srebrnu medalju, što bi se dakle reklo, nije imao sreće u žrebu. Uprkos tome, popeo sa na pobednički podijum jer bronza se osvaja, i potvrdio da se već dugo ubraja među trojicom najboljih seniora u državi u izvornoj olimpijskoj disciplini rvanju grčko-rimskim stilom, u svojoj kategoriji!

Peto mesto osvojio je Ratko Marinković, uspeh takođe vredan pažnje za najtrofejniji somborski sportski kolektiv. Sa jednom pobedom, ali bez medalje ostao je Bojan Kostić, a bez plasmana ovoga puta ostali su Milan Tolić i Filip Frgić.

- Dodatak, galerija ispod teksta - 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 578 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…