Više od 50 izlagača na ovogodišnjem Ravangrad vajn festu!

* U organizaciji Turističke organizacije grada Sombora prve decembarske subote održan je 12. po redu „Ravangrad vajn fest“, festival vina i hrane. Više od 50 izlagača iz Mađarske, Hrvatske i Srbije, vinarija, udruženja i institucija, predstavili su se posetiocima ovogodišnjeg festivala

Tokom festivala, koji je ove godine održan na otvorenom, u centru grada, posetioci su mogli da uživaju i u pratećem programu koji je uključio kulturno umetnički - muzički deo, promocije i prezentacije. Svojim nastupom posetioce i izlagače su oduševili "Đuvegije", "Duo kum", "Gitaratr plus" i "The Hat matters". U okviru pratećeg programa, firma ATP Irrigation doo je održala polučasovnu promociju na temu “Protivgradna zaštita, protivgradne mreže koje štite vinograde od grada, insekata, ptica, mraza“, a u 16 časova posetioci i proizvođači prisustvovali su radionici „U tom Somboru“ mr Mirjane Maksimović, predsednice Udruženja „Žene i vino“.

U 17 časova je organizovano predavanje somelijera i enologa dipl. ing. voćarstva i vinogradarstva Ljubice Radan sa temom „Kako se čitaju vinske etikete”. Pokrovitelj manifestacije je Grad Sombor, a prijatelji manifestacije Dom učenika srednjih škola Sombor, Srednja ekonomska škola Sombor, Srednja poljoprivredno-prehrambena škola Sombor, JKP "Prostor" Sombor, JKP "Parking servis" Sombor, JKP "Energana" Sombor, JKP "Vodokanal" Sombor, JKP"Zelenilo" Sombor, Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“, Narodno pozorište Sombor, Poljoprivredna stručna služba Sombor, Naš salaš Sombor, cvećara „Hederica“ Sombor.

- Pogledajte i galeriju fotografija -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 337 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…