Gradska uprava Sombor: Najavljeno obeležavanje ulica i kućnih brojeva u mesnim zajednicama "Crvenka", "Selenča", "Stara Selenča" i "Gornja varoš"

* Obeležavanje ulica i kućnih brojeva u okviru projekta „Ažuriranje adresnog registra“ biće sprovedeno u ulicama mesnih zajednica „Crvenka“, „Stara Selenča“, „Selenča“ i „Gornja Varoš“, počevši od 2. decembra

Lokacije ulica u kojima će se sprovesti obeležavanje, kao i termine izvođenja postavke tablica možete da pogledate u zvaničnom obaveštenju Gradske urprave grada Sombora na sledećem linku:

https://www.sombor.rs/aktuelnosti/obavestenja/obavestenje-o-terminima-obelezavanja-ulica-i-kucnih-brojeva-u-mesnim-zajednicama-crvenka-stara-selenca-selenca-i-gornja-varos-19-11-2021/

Ukoliko građani koji stanuju u ulicama u kojima će biti postavljene tablice sa nazivima ulica i kućnih brojeva ne budu u mogućnosti da prisustvuju označavanju u terminu koje je naznačeno u zvaničnom obaveštenju, pismenim putem će biti obavešteni o njihovim obavezama u vezi sa obeležavanjem, mestom preuzimanja tablica, kao i drugim značajnim informacijama za označavanje.

Sredstva u vrednosti od 1.819.000,00 dinara za nabavku tablica sa nazivima ulica i kućnih brojeva obezbedilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, a Grad Sombor izvršio je nabavku 140 tabli sa nazivima ulica i 1.446 tablica sa kućnim brojevima. Radove na obeležavanju ulica i kućnih brojeva sprovešće Javno komunalno preduzeće „Zelenilo“ Sombor.

- U dodatku ispod teksta pogledajte mapu i uveličano -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 775 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…