'ZLATNO DOBA' Subotica: Nisu godine vašeg života bitne, već život u vašim godinama, dobrodošli!

PREDSTAVLJAMO - VAŠI I NAŠI PRIJATELJI: DOM ZA STARA I ODRASLA LICA "ZLATNO DOBA" - SUBOTICA

* Kapacitet naše ustanove je 28 mesta, raspolažemo dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, a infrastruktura je prilagođena polupokretnim i nepokretnim osobama

Korisnici imaju 5 obroka dnevno, odnosno tri glavna jela i dve užine, a o njihovoj ishrani brigu vodi stručnjak, nutricionista. Medicinsko osoblje je na raspolaganju korisnicima 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, a čine ga medicinske sestre, kao i lekar opšte prakse.

Osim međusobnog druženja i uživanja u zajedničkim prostorijama doma, našim korisnicima obezbeđujemo i organizujemo razne radno - okupacione i društvene aktivnosti, kao i izlete.

***

Važno je takođe posebno napomenuti da je “Zlatno doba” licencirani dom za privremeni ili trajni smeštaj odraslih i starih lica.

***

Naša ustanova poseduje celokupnu infrastrukturu, svu potrebnu opremu i nudi sve neophodne usluge za siguran, prijatan i udoban boravak korisnika u njoj. Naš dom, osim osnovnih egzistencijalnih potreba, poput udobnog smeštaja i redovnih obroka, obezbeđuje i stručno osoblje koje svakodnevno vodi brigu o tome da našim korisnicima - u svakom trenutku budu dostupne sve potrebne medicinske usluge.

Mi uživamo u stvaranju lepe, prijatne i zabavne svakodnevnice našm korisnicima, te kroz programe namenjene obogaćivanju društvenog života, zajedno stvaramo nove priče za prepričavanje i nove lepe i srećne uspomene. Nalazimo se u širem centru Subotice, na 15 minuta vožnje kolima do graničnog prelaza sa Mađarskom “Kelebija” ili isto toliko do centra turističkog mesta Palić.

Dobrodošli u naše i Vaše “Zlatno Doba”!

***

- Pogledajte i galeriju prvih fotografija ispod teksta, a slede i nove rubrike, aktuelnosti i zanimljive priče o "Zlatnom dobu" u Subotici, kako na ovim stranicama portala tako i u radio internet programu u okviru našeg dvostrukog elektronskog medija -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 181 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…