Solidarna pomoć za penzionere!

* Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obezbedio je finansiranje solidarne pomoći korisnicima penzija u paketima sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu

Osnovni kriterijum za dodelu solidarne pomoći je visina penzije, odnosno da penzija ne prelazi iznos od 16.004,68 dinara. Članstvo u penzionerskim organizacijama nije uslov za ostvarivanje ovog prava. Prijave se mogu podneti u Gradskom udruženju penzionera Sombor, Venac vojvode Petra Bojovića broj 20, ili u mesnim organizacijama penzionera na teritoriji somborske opštine.

Poštovani penzioneri, vaše prijave će biti primane od 8. do 19. novembra 2021. godine, radnim danima, od 9 - 12 časova. Vrednost paketa je oko 2.000,00 dinara, a od raspoloživih sredstava može da bude obezbeđeno 250 paketa. Raspodela paketa biće realizovana prema RANG LISTI koju će sačiniti Komisija u skladu propisanim kriterijumima. Rang lista će biti istaknuta na oglasnoj tabli Udruženja i PIO Fonda filijala Sombor.

Korisnici penzija imaju pravo prigovora na rang listu, u roku od 8 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli. Prigovore razmatra drugostepena Komisija, nakon čega se formira konačna rang lista.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 524 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…