Udruženje "Naturisti Srbije": Idemo u Mađarsku... Morahalom ili još tačnije u Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

* Posle dužeg vremena ponovo se zovu članovi i prijatelji udruženja ("Naturisti Srbije") da u subotu 23. oktobra zajedno posetimo čuvenu Banju Sent Eržebet smeštenoj u gradiću Morahalomu, koji se nalazi samo desetak kilometara severno od granice sa susednom prijateljskom Republikom Mađarskom (neposredno uz drugi po veličini grad ove sve ravzijenije turističke države, Segedin), gde je određenim danima omogućeno uživanje u delu velikog spa centra na pravi način - bez kupaćih kostima - pozivaju i poručuju članovi ovog srpskog Udruženja

Ono što je stara vest i svima poznata, kažu u Udruženju, jeste to, da je ukupna cena za dnevni boravak u odvojenom delu u kojem mogu da borave nudisti i oni koji koriste spa centre na ispravan način je 3300 forinti - oko 1100 dinara (obavezno plaćanje u forintama), ali je obavezan i depozit od 2000 forinti (može se platiti i u dinarima i evrima), koji se na kraju dana vraća. Svi korisnici dobiju peškir na korišćenje i ormarić za stvari, kao i mogućnost da mogu da izlaze i ulaze u taj poseban odeljak, i to neograničeno puta - kako bi ručali ili posetili druge delove banje. Drugi troškovi su cena puta, najbolje automobilom sa podeljenim troškovima i cena hrane - nju možete poneti od kuće ili jesti u kantini Čarda u okviru centra, gde su cene takođe, veoma povoljne. Svugde se može platiti i karticom.

U ovo doba posebnih uslova i režima novo je, da je korišćenje banje od 3. jula 2021. potpuno slobodno i da ne nije potreban dokaz o imunizaciji, da ne postoje pravila o broju ljudi ili nošenju maske. Ove informacije smo dobili pregledom veb stranice:

https://erzsebetfurdo.morahalom.hu/

i direktnom komunikacijom sa adiminstratorima Fejsbuk stranice ovog centra

Takođe smo saznali da se redovno održavanje zbog koga se privremeno zatvaraju delovi banje za taj zaseban deo koji se sada zove Quiet Wellness Premium Spa Area urađeno u septembru, tako da nemamo brige da će taj deo raditi kad budemo planirali da odemo tamo.

Podsetimo, da smo obavezni da poštujemo kodeks ponašanja u spa centru, a detalje o tome možete naći na našem sajtu:

https://www.naturisti.rs/

Krećemo rano ujutru i vraćamo se kasno uveče. Ponesite, peškir, papuče i lepo raspoloženje, pa hajde da se podsetimo kako to beše onomad, u tem Morahalomu. Ravnica nas zove!

Vaša Tanja Stanković, predsednica Udruženja "Naturisti Srbije"

Medijska pažnja, podrška i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)
Pročitano 479 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…