Dušan Staničkov - opet - poslovično: Pun krčag medalja sa karate Kupa Vojvodine doneli u Sombor

* Kup Vojvodine, za poletarce, pionire i nade u karateu održan minule nedelje, 26. septembra u Inđiji, doneo je nova veselja za najstariji karate klub u Vojvodini, somborski "Dušan Staničkov"

U konkurenciji ženskih nada, trijumfovala je Drina Stevanović Bodrožić. I ovoga puta, uz njenu zlatnu medalju, pridružila se Bojana Lakićević, koja je osvojila titulu vicešampionke, dok se na podijum popela i Aleksandra Radmilović osvajanjem trećeg mesta. 

Njihov klupski drugar Nikola Vulin osvojio je još jedno srebro, u istoj uzrasnoj kategoriji - muških nada. 

Da nova lepa priča "Dušana" bude zaokružena kako dolikuje najboljima, potrudili su se na ovom najznačajnijem pokrajinskom karate takmičenju za sve mlaže kategorije, i poletarci, i to maksimalno duplo, jer: Flip StankovićMilan Radmilović nisu imali premca pa su tako dopunili još jedan krčag medalja za svoj klub i svoj grad, zlatnim medaljama.

- Verujem da će ovi novi rezultati naših takmičara naići na dobar prijem. Raduje činjenica što nas roditelji podržavaju i što su i ovi uspesi ostvareni tako-reći ne samo sopstvenim sredstvima već i sopstvenom voljom, htenjem, željom za dobrim rezultatima, koja ih samo podstiče da nastave sa jednako redovnim radom pa će dalji trenažni proces kako takmičarska sezona odmiče, ubeđeni smo u klubu, pridoneti i novim postoljima - skromno će i ovom prilikom reći trener Borislav Lakićević, na radost takođe sve brojnijih ljubitelja tog - konačno - olimpijskog, borilačkog sporta.

- U dodatku pogledajte još slajd-set fotografija iz Inđije - 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 1401 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…