U večnu slavu najvećem: Pamtiće se trajno 5. Internacionalni turnir "Ivan Frgić - Žuti" u rvanju grčko-rimskim stilom

* U subotu, 18. septembra odražan je 5. Internacionalni turnir “Ivan Frgić-Žuti“ u rvanju grčko-rimskim stilom. Turnir je održan u čast rvačke legende i sportiste XX veka grada Sombora

Na takmičenju je učestvovalo više od 100 takmičara iz čitave Srbije, kao i iz Hrvatske, Mađarske i Bosne i Hercegovine. Rvači domaćina, somborskog „Radničkog“ su nastupili sa dvadesetoricom takmičara. Zlatnim medalja okitili su se Aleksej Marić, Jovan Kosovac i Mladen Batalo sa po tri pobede i odličnim rvanjem, Marko Mamula, Milan Tolić i Srđan Todorović.

Srebrnu medalju u teškoj kategoriji osvojio je Mladen Patarčić sa dve pobede i porazom u finalu. Takođe odlično rvanje, prikazali su Kristian Dobi sa tri pobede i porazom od predstavnika Mađarske, kao i David Mazinjanin. Nikola Gunj sa tri pobede ulazi u finale i u finalu gubi od klupskog kolege Todorovića.

Bronzane medalje osvojili su: Adrian Dobi, Nemanja Lončarević, Milan Mamula, Filip Šarkezi, Mihajlo Anđelić i Milan Kosovac. Bez plasmana ostali su: Veljko Ranisavljević i Uroš Ilić.

Pehar za najboljeg stranog takmičara osvojio je mađarski rvač, a za najatraktivnijeg rvača predstavnik Proletera iz Zrenjanina - Jovan Miolski. Najboljim domaćim takmičarem sa 5 ubedljivih pobeda je proglašen Srđan Todorović.

- Ovom prilikom zahvalili bismo se porodici Jokić koji su obezbedili majice za sve učesnike turnira - kažu u najuspešnijem somborskom sportskom kolektivu svih vremena.

Ovo su samo osnovni zvanični rezultati, iako mišljenja smo da, su svi takmičari, od najperspektivnih pionira, do već dokazanih kadeta i juniora iz četiri države svojevrsni pobednici. U to ime, plasiraćemo na našim narednim stranicama na portalu i posebne fotoreporteže, sa zanimljivostima, izjavama pojedinih aktera, sudija, posetilaca, a zahvaljujući i predanom oku našeg prijatelja-kolege, iskusnog majstora fotoobjektiva, Arpada Šarkezija, koji je "ulovio" gotovo bezbrojne momente - za izložbu, sa 5. Internacionalnog turnira Ivan Frgić - Žuti.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima) 
Pročitano 990 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…