Odštampajte ovu stranicu
Podsećamo: U petak, 27. januara u 13 časova otvaranje 41. Međunarodnog Sajma peradarstva u Somboru

* Međunarodni, 4. Sajam peradarstva biće otvoren u petak, 27. januara u 13 časova u Gradskoj hali "Mostonga"

Najveći somborski sportski objekat, biće kao to smo već najavljivali, od 27 - 29. januara 2017. domaćin, a tradicionalni organizator Društvo odgajivača sitnih životinja "Sombor 1871".

Najavljeno je da će do sada rekordan broj kako izlagača koji će učestvovati, tako i posetilaca, uživati u najvećoj i najlepšoj izložbi sitnih životinja u Srbiji. Pripreme su bile temeljne, odavno započete i sve je spremno za ovu lepotu prirode, koja će biti predstavljena poslednjeg vikenda januara 2017. a koji je poslovično rezervisan je za praznik sitnih životinja.

Četrdeset prvi Međunarodni sajam peradarstva, a takođe istovremeno i 3. Državni šampionat sitnih životinja Republike Srbije, kao i Memorijal "Balaž Deže" u oblasti teraritike i akvaristike, na mapi je najznačajnijih događaja ove vrste u Evropi. Još jedan ponos Sombora.

Redakcija Novog Radio Sombora podeliće i svojim slušaocima na strimu, koji se najbrže jave tokom svakog od tri dana Sajma, po dve nagradne ulaznice.

S. S.

Pročitano 1490 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…