Gradsko veće Sombora raspisuje Javni poziv namenjen građanima koji žele da zamene stolariju na porodičnim kućama i u stanovima

* Gradsko veće grada Sombora održalo je u petak, 20. avgusta 56. sednicu na čijem dnevnom redu se našla 21 tačka

Između ostalog, Gradsko veće donelo je odluku o izboru privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije, a doneta je i odluka da se Javni poziv za učešće građana u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Sombora za 2021. godinu raspiše u ponedeljak, 23. avgusta. Javni poziv će trajati 21 dan, a namenjen je građanima koji žele da zamene stolariju (vrata i prozore) na porodičnim kućama i u stanovima.

Udeo u finansiranju pojedinačnih projekata energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova od strane građana je 50%, a 50% zajednički subvencionišu Republika Srbija i Grad Sombor.

Javni poziv sa svim potrebnim informacijama biće objavljen u ponedeljak na zvaničnom sajtu Grada Sombora, na oglasnim tablama u Gradskoj upravi, kao i u mesnim zajednicama.

Gradski većnici su takođe usvojili predlog Odluke o načinu utvrđivanja i označavanja naziva ulica, trgova, zaselaka i drugih delova naseljenog mesta i načinu označavanja objekata i katastarskih parcela kućnim brojevima, kao i izveštaje o radu javnih komunalnih preduzeća „Energana“, „Zelenilo“, „Vodovod“, „Vodokanal“, „Prostor“, „Čistoća“ i „Parking servis Sombor“, za prošlu godinu. Ovaj predlog odluke i izveštaji o radu naći će se pred odbornicima na nekoj od narednih sednica Skupštine grada.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 559 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…