Plivanje za Časni krst u Apatinu, Odžacima i Somboru

Juče na gradskom kupalištu Štrand, povodom Bogojavljenja održano je tradicionalno plivanje za Časni krst. Manifestacija nažalost, s obzirom na zaleđen kanal nije mogla da se održi u potpunosti, ali bez obzira na veoma hladno vreme za ovaj događaj prijavilo se 18 takmičara.

Prisutne su pozdravili Slobodan Subotić, predstavnik Zavičajnog udruženja Srba Korijeni, Ilija Lalić iz Sportskog saveza grada Sombora i dr Zoran Parčetić, predsednik Skupštine grada Sombora. Manifestaciji su takođe prisustvovali Antonija Nađ Kosanović, članica Gradskog veća zadužena za sport i omladinu, Duško Sekulić, direktor SC Soko, kao i predstavnici MUP Sombor i Vojske Srbije - prvog Centra za obuku.

U Apatinu oni najhrabriji, njih 17 prihvatilo je izazov da uđe u gotovo zaleđeni Dunav, ali su organizatori odlučili da takmičari samo nekoliko metara doplivaju do krsta. Najodvažnija među takmičarima bila je Dragana Zorić, pobednica ovogodišnjeg plivanja za časni krst u Apatinu.

Plivali su takođe i takmičari u Odžacima i to na Gradskom bazenu, a pobednik plivanja za Časni krst je najstariji među takmičarima, Radomir Miladinović iz Srpskog Miletića.

 

Zoran Kovačić

 

 

Pročitano 1265 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…