Đoković ujedinjuje buduće šampione

* Novak Đoković Fondacija je u duhu programa Putem šampiona donirala dečije teniske loptice klubovima širom Srbije i održala javni čas tenisa za najmlađe tenisere; donacija loptica uskoro i klubovima u regionu - jer sport ne poznaje granice

Novak Đoković Fondacija je na terenima „Teniskog centra Novak“ donirala vodećim klubovima u Srbiji teniske loptice za njihove najmlađe članove i organizovala im javni čas tenisa u okviru aktivnosti jedinstvenog programa fondacije - „Putem šampiona“

Dodela loptica klubovima u Srbiji - planirana da bude proširena u narednom periodu i na one iz regiona - zaokružuje kampanju koja ima za cilj da inspiriše buduće šampione da se bore za svoje snove i da kroz igru istraju u svojim ciljevima - i zbliži decu sa ovih prostora kroz sport i zdrav način života. Važnost bavljenja sportom jedan je od ključnih motiva misije Novaka Đokovića i Fondacije - kao podsticaj mladim ljudima da veruju u sebe i aktivno se priklone vrednostima koje slave trud, rad, kreativnost, zajedništvo, saradnju, fer-plej i toleranciju.

- Presrećni smo i ponosni što smo danas ispred Novak Đoković Fondacije i programa „Putem šampiona“ uručili donaciju dečijih teniskih loptica za teniske klubove u Srbiji koji aktivno rade na omasovljenju tenisa i koji su svojim kvalitetnim radom sa najmlađim kategorijama potvrdili da se nalaze na jedinom pravom putu šampiona koji kroz igru vodi do uspeha. Proširenje projekta donacije i na renomirane klubove iz regiona izražava i Novakova lična iskustva i uverenja da sport povezuje ljude, briše prepreke i granice - i neraskidivo ih zbližava u jedan pobednički tim na svim svetskim meridijanima, bilo da se oni nalaze u našem delu sveta ili - kao Novak trenutno - u Tokiju!- istakla je 24. jula Ana Jovanović, menadžerka i autorka programa „Putem šampiona“ i bivša reprezentativka naše zemlje u tenisu.

Javni čas tenisa okupio je više 30-oro dece uzrasta od 6 do 12 godina, nastajućih asova njima omiljenog sporta, koja su uživala u prikazivanju svojih teniskih vrlina, sticanju novih znanja od renomiranih trenera Teniskog centra Novak - i poslala poruku ljubavi i podrške najboljem igraču sveta - u zahvalnost aktuelnom šampionu od budućih šampiona!

Program „Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije, uspešno predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine - jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi. Prepoznat i podržan od strane sve većeg broja eminentnih stručnjaka iz oblasti sporta, sportske psihologije i zdravlja - ovaj program će nastaviti da na ovaj i druge načine unapređuje razvoj ekosistema bavljenja sportom od najmlađeg uzrasta, i pruži važan podstrek roditeljima u praćenju prvih sportskih koraka kroz igru, na putu sreće, ispunjenosti i uspeha svojih mališana.

Izvor: https://novakdjokovicfoundation.org/

- Dodatak, još nekoliko zanimljivih slajd-fotografija sa javnog časa za mališane na terenima Teniskog centra Novak  -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 179 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…