Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković primio direktora Uprave za trezor Marka Gvera

* Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković upriličio je u petak, 16. aprila prijem za direktora Uprave za trezor Marka Gvera

Tokom sastanka razgovarali su o saradnji Grada sa Upravom za trezor Ministarstva finansija, kao i novinama u radu filijala čiji je cilj podizanje nivoa kvaliteta usluga, modernizacija i implementacija inovativnih rešenja u poslovanju.

Od 26. marta ove godine građanima i privredi je na šalterima filijala i ekspozitura Uprave za trezor omogućeno plaćanje računa izdatih od javnih i komunalnih preduzeća po najnižoj proviziji u iznosu od 25 dinara, odnosno 0,5% za iznose računa iznas 4.000,00 dinara.

Osim navedene novine, u okviru filijala Uprave za trezor, građani mogu da uplate sve javne prihode, kao što su porezi, takse, naknade za odvodnjavanje i slično, bez provizije ili po najnižoj proviziji.

U filijali Uprave za trezor u Somboru do kraja godine planirano je postavljanje redomata, koji će znatno uticati na smanjenje gužvi i ukinuti potrebu za dugotrajnim čekanjem u redovima. Uvođenjem ove novine, korisnici usluga Uprave za trezor će biti u prilici da sve poslove iz nadležnosti Uprave obave znatno brže i efikasnije.

Sastanku su prisustvovali i član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić, pomoćnik direktora Uprave za trezor Nemanja Pejčić, Vesna Irić iz Kabineta Uprave za trezor i direktor filijale Uprave za trezor u Somboru Dušan Ćuruvija.

(U galeriji ispod teksta možete još da pogledate još nekoliko fotografija sa prijema u zgradi Županije)

-----------------

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 243 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…