Božićne priče: Somborka Neli Janović Fridrik, u misiji darivanja

* Sombor je osim ostalim vrednostima (a i ponekim "slabostima" kojima većina ne može da odoli) u pesmi opevan i po svojim darivateljima. Da sve ne ostane baš samo u pesmi tu su u stvarnosnoj priči svakodnevnoj osobe od poštovanja a među tim prvacima je Neli Janović Fridrik

Kao i svakodnevno, tako je i na Božićne praznike i za Novu godinu, bila sa svojim osmehom u radnji tih čuvenih somborskih, višedecenijskih uzornih zanatlija, licidera i medokolačara Janović, čiju tradiciju tako uspešno nastavlja. Proizvode u šarenilu svih boja ukrašava svojom ljubaznošću. A u njenoj priči naravno, najveću podršku joj pruža suprug Mihalj i inspiraciju, sinčić Mate.

Sve, zaista po veoma popularnim cenama, od medenjaka, "šećera"-bombona svih vrsta, sveća, kandila, venaca i venčića... i bilo šta da kupite, ponudiće vas... - Izvolite, uzmite još i ovu sveću, a tu je i kalendar, dupli. Ponesite za vaše najmilije, i kandilo, daću vam i jabuke... Večna, najlepša strana - reprezentacija Sombora. Kao što je to veliko Janovićevo licidersko somborsko srce.

Novi Radio Sombor zahvaljuje se Neli Janović na svoj pažnji i podršci, želeći i ovom prilikom za Božićne praznike svu sreću, zdravlje i dalji napredak. 

(Pogledajte i fotogaleriju u slajdovima ispod teksta)

Pročitano 970 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…