Sombor: Najnovije mere za ugostiteljske objekte

* Kako bi se sprečilo širenje bolesti kovid 19, gradski Štab za vanredne situacije u Somboru doneo je nove mere koje moraju da se primenjuju u ugostiteljskim objektima

Svaki ugostiteljski, trgovinski i zanatski objekat, kao i priređivači posebnih i klasičnih igara na sreću mora jasno da istakne koliko je ljudi dozvoljeno da bude u objektu (na svaka 4m2 može da bude prisutno jedno lice).

U ugostiteljskim objektima nije dozvoljeno organizovanje proslava, kao i izvođenje „živog“ muzičko-scenskog programa. Ovo ograničenje odnosi se i na objekte koji posluju u okviru benzinskih stanica, kockarnica, kladionica i drugih sličnih objekata. Dozvoljeno radno vreme ostaje do 23:00 časa, posle kojeg u objektu ne smeju da se nalaze gosti.

Stolove u ugostiteljskim objektima treba prilagoditi tako da za jednim stolom ne može da sedi više od pet lica, osim ako su u pitanju osobe koje žive u istom domaćinstvu. Razmak između stolova mora biti najmanje 2 metra, odnosno najmanja distanca među gostima koji sede za susednim stolovima mora da bude 1,5 metar.

Nošenje zaštitnih maski obavezno je za svo osoblje. Gosti mogu da skinu masku samo dok sede za stolom, a dok ulaze, izlaze i kreću se drugim prostorijama objekta obavezni su da nose zaštitne maske.

Budimo odgovorni, pridržavajmo se mera da bi sačuvali zdravlje - poručuju iz gradskog Štaba za vanredne situacije u Somboru.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 690 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…