Odštampajte ovu stranicu
Завршен пројекат „Постављање топографских знакова на службеним језицима у Граду Сомбору“

* У оквиру недеље која је посвећена правима националних мањина у Србији, у петак 15. марта у згради Жупаније одржана је завршна конференција пројекта „Постављање топографских знакова на службеним језицима у граду Сомбору“

Завршна конференција пројекта „Постављање топографских знакова на службеним језицима у граду Сомбору“

Пројекат је финансиран од стране Европске уније и Савета Европе, а спровели су га заједно град Сомбор и Министарство државне управе и локалне самоуправе. Укупна вредност је 16.322,00 евра и 24 топографске табле ће бити постављене у насељена места где живе припадници националних мањина.

- Град Сомбор је препознао потребу да се направе табле на језицима националних мањина које живе на територији града - рекао је Михаел Плац, шеф одсека за Локални економски развој и допунио да је овај пројекат можда по финансијској вредности један од  мањих, али је свакако од великог значаја.

Презентација завршног пројекта  „Постављање топографских знакова на службеним језицима у граду Сомбору“

Горан Полић, у име фирме „Сигнал“ д.о.о. која је изабрана на јавном конкурсу за извођача радова, на завршној конференцији је представио начин на који су произведене топографске табле за пројекат „Постављање топографских знакова на службеним језицима у граду Сомбору“.

Послови информисања и односа са јавношћу

Медијска пратња: Нови Радио Сомбор

Pročitano 764 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…