Odštampajte ovu stranicu
Kompanije iz Srbije na vodećem međunarodnom sajmu, u Dizeldorfu

* Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na jednom od najznačajnijih međunarodnih sajmova bezbednosti, sigurnosti i zaštite zdravlja na radu „A+A“ 2017, koji će se održati u Dizeldorfu, Nemačka, od 17. do 20. oktobra

Na sajmu "A+A" 2017, srpski proizvođači će predstaviti svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije, površine 75 kvadratnih metara. Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

"A+A" sajam se organizuje svake druge godine i predstavlja vodeće mesto na kojem se susreću proizvođači sa kupcima i dobavljačima. U 2015. godini na sajmu je učestvovalo više od 1.896 izlagača iz 55 zemalja, a sajam je posetilo 65.244 stručnih posetilaca iz 86 država.

Iz Srbije na sajmu se predstavljaju kompanije: Stim Import (Loznica), Luss Investment (Beograd), Tigar AD (Pirot), Jugotex (Smederevo), S&D Tekstil (Stara Pazova), GMS (Smederevo), Trayal Korporacija AD (Kruševac), Krke System (Novi Sad).

Izvor: Privredna komora Srbije / S. S.

Pročitano 1246 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…