Projekat „Više smo slični nego različiti“ - za pouku i poruku

* Udruženje za pomoć MNRO Grada Sombora nastavlja sa izuzetnim akcijama

U prostorijama Udruženja za pomoć MNRO grada Sombora u petak 18. juna održana je radionica pod nazivom „Više smo slični nego različiti“. Cilj ove radionice usklađen je sa ciljevima istoimenog projekta Udruženja u partnerstvu sa Školom za osnovno i srednje obrazovanje sa domom „Vuk Karadžić“, odobrenog i podržanog od strane Grada Sombora.

Radionica je realizovana u prisustvu velikog broja dece, kao i gostiju iz Mobiliti DOO, Sombor. Članovi Udruženja ističu da posebnu zahvalnost duguju direktorici, učenicima i kolegama Osnovne škole “Bratstvo jedinstvo“ iz Sombora koji su prepoznali ovu plemenitu ideju, svesrdno se priključili njenoj realizaciji.

Ovom prilikom potpisan je Protokol o saradnji između škole i Udruženja. U narednom periodu planira se niz projektnih aktivnosti koje imaju za cilj umrežavanje dece i nastavnika osnovnih škola na nivou Grada Sombora.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg projekta "Uvek na licu mesta" sufinansiranog iz budžeta grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
 
- Dodatak: galerija slika u slajdu - 
Pročitano 505 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…