Rok kamp za devojčice gostuje u Somboru

* U sredu, 14. juna od 18 časova u Studiju stranih jezike ELA naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta

 Rok kamp za devojčice, prvi takve vrste u Srbiji i u celom regionu održaće se od 21. do 27. avgusta na Avali kod Beograda. Devojčice uzrasta od 10 do 14 godina iz svih delova Srbije mogu da se prijave za učenje i usavršavanje sviranja bubnja, gitare, bas gitare ili klavijatura. Svoje nove veštine pokazaće na zajedničkom nastupu na otvorenoj sceni odmarališta “Šuplja stena” na Avali kod Beograda 27. avgusta.

Poziv za kamp će trajati do 18. juna. Sve zaintersovane devojčice pozvane su da sa mamama, tatama, bakama, dekama, tetkama dođu da saznaju više o kampu i prijave se za učešće u sredu, 14. juna, od 18 časova u Studiju stranih jezike ELA u ulici Kralja Petra I 16 u Somboru.

 Prijava je jednostavna i sastoji iz tri dela: popunjavanja formulara, snimanja kratkog videa u kojem se devojčica ukratko predstavlja i potpisivanja saglasnosti roditelja. Takođe, moguće je i prijaviti devojčicu na licu mesta, u sredu. Čitav tekst konkursa nalazi se i na sajtu www.femix.info gde će biti objavljen i spisak odabranih učesnica. 

 Prvi Rock 'n' Roll Camp for Girls osnovan je u Portlandu, SAD, pre više od 15 godina. Svetska Girls Rock Camp asocijacija okuplja 86 kampova na svih 5 kontinenata i očekuje se da će i kamp u Srbiji uskoro postati deo ove svetske mreže. Oni prate i podržavaju pokretanje Rok kampa za devojčice u Srbiji, a posebnu podršku daje Evropski komitet ove svetske asocijacije, kao i koleginice iz švedske mreže rok kampova za devojčice Popkollo.

 Projekat Prvog rok kampa za devojčice u ovom delu Evrope je jedan od deset pobednika konkursa Klub Superste za 2016. u okviru programa SUPERSTE.NET. Prijatelji kampa su beogradska Opština Vračar, Disciplina, Rekonstrukcija Ženski fond i mnogi pojedinci. Iza kampa stoji tim mladih u okviru programa za afirmaciju ženskog stvarlaštva FEMIX.

Maša Peruničić

 

 

 

 

 

 

Pročitano 1441 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…