Učenici OŠ Avram Mrazović Sombor osvojili specijalnu nagradu na konkursu Francuskog instituta u Srbiji

* Katarina Jokanović, Milica Majski, Hana Marković, Luka Jerbić, Marko Božin i Filip Terzin, učenici Osnovne škole ”Avram Mrazović” Sombor dobitnici su specijalne nagrade na konkursu “Avenir-Budućnost” koji je tokom meseca Frankofonije organizovao Francuski institut u Srbiji

Tema konkursa je bila izgradnja evropske budućnosti kroz ideje i stavove mladih u pisanim radovima na francuskom jeziku sa ciljem promocije nastave francuskog jezika, jačanja osećanja pripadnosti evropskoj porodici i doprinosa zaključcima koje će Srbija izneti tokom Konferencije za budućnost Evrope. Dobitnici nagrada su proveli prepodne u Ambasadi Republike Francuske u Beogradu u društvu ostalih nagrađenih i visokih dužnosnika.

Profesorica francuskog jezika, Biljana Štrbac kaže da je velika privilegija predavati francuski učenicima koji su zainteresovani za aktivno učešće u realizaciji predloga i projekata. Posebno je zadovoljna što se ove godine učešće i trud učenika na konkursu višestruko vratio učenicima. Istovremeno, vredno je pomena da su bili u prilici da osete kuda ih zalaganje može odvesti, koja im vrata može otvoriti uložen trud i aktivni angažman.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 167 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…