Misija somborske humanitarke i prosvetne radnice Nine Beretić na radost njenih đaka

* Sve je tog poslednjeg martovskog četvrtka, odisalo posebnom emocijom ali i energijom, na Bolničkom odeljenju Osnovne škole Bratstvo Jedinstvo Sombor... stigla je nova humanitarn-društvena podrška, za učenike, mališane smeštene zbog lečenja u somborskoj bolnici a za nove osmehe na licima simpatičnih đaka najzaslužnija je njihova učiteljica i nastavnica Nina Beretić, koja nije mogla da skrije oduševljenje kada se pojavila ekipa iz firme Forma ideale sa vrednim darovima

~ . ~

- Ne mogu vam reći kako se osećam, pomešane su emocije, a čini mi se da sam jača nego ikad - otkrila je za čitaoce i slušaoce Novog Radio Sombora bez "rezerve" ova plemenita i hrabra žena. - Vredelo je uložiti vreme, izboriti se za ono što ovoj dečici pre svih pripada da bi i ovde dok su na lečenju, imali bolje uslove za rad i boravak. Hvala direktoru bolnice doktoru Draganu Rastoviću, hvala menadžeru za odnose sa javnošću kompanije Forma ideale Nikoli Ružičiću, koji je sa ekipom iz sedišta ove danas ugledne kompanije koja se svrstava u red velikih privrednih preduzeća u Srbiji, stigao a sa njima i kreveti, ležajevi, stolice, ormari u kojima će moći komotnije da smeste svoje knjige, sveske, nastavna učila, a što će sve direktno olakšati i poboljšati rad i vrednom osoblju na dečijem odeljenju - zahvalila se u ime kolektiva škole i u svoje ime, profesorka razredne nastave, dugogodišnja somborska humanitarka Nina Beretić.

Podsetimo, u prvoj fazi realizacije donacije „Telekom Srbija“ a.d. Beograd, Nikola Milovanović sa radnicima firme „ Slaviša nameštaj“ iz Sombora su po posebnom nacrtu izradili novi ormar bez premca. Ali, iz svog nesebičnog srca i firma „Slaviša nameštaj“ je darivala nova vrata za već postojeću staru učiteljsku vitrinu. Dobroti kraja nema - jedan je od slogana škole Bratstvo Jedinstvo u Somboru!

U sledećoj fazi „Telekom Srbija“ a.d. Beograd nastavlja da podržava viziju učiteljice Nine Beretić  koja želi da osavremeni rad odeljenja već specifičnog oblika. Dobre namere se šire, pa je to takođe bila prava prilika da se zahvalimo direktoru Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru, dr Rastoviću na velikoj podršci i razumevanju koje je bez oklevanja odmah pokazao namerom da obezbedi i poseban prostor na dečijem odeljenju za učenje i igru dece, ostaje takože zabeleženo u posebnom mestu za hronologiju ove bogate uspesima somborske osnovne škole.

Zajedno poboljšavamo uslove boravka na dečijem odeljenju, ali i stvaramo uslove za najsavremenije oblike nastave koja se svakodnevno održava u okviru izdvojenog školskog odeljenja već 34 godine. Dobro čini – dobrome se nadaj - kažu zaposleni u školi Bratstvo Jedinstvo Sombor!

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Rubrika je objavljena u okviru realizacije i sprovođenja projekta na javni poziv sufinansiranja Grada Sombora, pod nazivom „Deco, zdravo – dvostruki multikulturalni Novi Radio Sombor za sve gradske i osnovne škole naseljenih mesta somborskog gradskog područja“. Korisnik sredstava, Udruženje PODIUM, izdavač Novog Radio Sombora putem kojeg ostvaruje imenovani projekat u oblasti informisanja građana od strane medija na području Grada Sombora, zahvaljujući sredstvima iz budžeta grada Sombora za 2018. godinu.

Galerija:

Pročitano 2095 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…