Prvi dan Trećeg somborskog filmskog festivala (utorak, 13. jul) - legendarnoj Miri Banjac specijalna nagrada na samom otvaranju
* Svečano otvaranje Trećeg somborskog filmskog festivala, koje će biti realizovano u 20 časova u Atrijumu Gradske kuće upotpuniće nastup umetnika Žarka Stepanova i benda “Bre”. Publika će biti u prilici da čuje izvođenje numere “Ljubav i moda” iz istoimenog filma
 
Mira Banjac, legendarna glumica jugoslovenske i srpske kinematografije, je ovogodišnja dobitnica nagrade Specijalni Ernest, za dosadašnji i budući doprinos dobrim filmovima, koja će joj biti uručena na otvaranju festivala.
 
Na repertoaru glavnog festivalskog programa gledaćemo film „Koncentriši se, baba" u režiji Pjera Žalice (Atrijum Gradske kuće u 21), dok će film „Lihvar“, u režiji Nemanje Ćeranića, kao deo Selekcije mladih autora, ulepšati veče gledaocima u Kabareu Narodnog pozorišta Sombor u 21:30.
 
Kao deo selekcije Panorama švedskih filmova, film „Brit-Mari je bila tu” biće prikazan u 22 časa, u Dvorištu Gradskog muzeja Sombor. Iste večeri od 23, u Atrijumu gradske kuće, zakazana je projekcija filma „Dara iz Jasenovca” Predraga Antonijevića.
 
Besplatne karte za Treći somborski filmski festival možete da preuzmete u Galeriji Kulturnog centra "Laza Kostić" Sombor, u terminima od 10 do 14 časova, i od 17 do 20 časova. Poslednji dan preuzimanja karata je subota, 10. jul (od 9 do 13 časova).
 
Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 167 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…