Somborski Prostor donirao Crveni krst

* Na zajedničku inicijativu radnika Crvenog krsta Sombor i korisnika njihovih usluga, radnici JKP „PROSTOR“ su potkraj 2016. završili montiranje nadstrešnice ispred distributivnog centra u dvorištu ove somborske društveno-humanitarne ustanove

Nadstrešnica, izgrađena iz segmenata ukupne dužine preko 12 metara, montirana je i pričvšćena na zid na visini od 3 metra, a širine 1,5 metra. Čitav poduhvat, koji je trajao nekoliko nedelja, morao je da traje u etapama, jer su se prilikom izrade isprečili određeni konstrukcijski problemi koje je trebalo na najbolji način rešiti. Radnici bravarskog odeljenja bili su na nivou zadatka i uspešno su razrešili i savladali sve prepreke i na zadovoljstvo svih, montirali nadstešnicu.

Korisnicima usluga Crvenog krsta i našim sugrađanima kod distributivnog centra u dvorištu Crvenog krsta, vremenske (ne)prilike više neće moći da stvaraju probleme. Ovom donacijom JKP „PROSTOR„-a potvrđuje se nastojanje i ostvarivanje politike korporativne odgovornosti.

JKP „PROSTOR“ će i dalje rado izlaziti u susret i pomoći realizaciji ovakve i/ili sličnih inicijativa - potvrđuju u ovom somborskom Javnom komunalnom preduzeću.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 2003 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…