Odštampajte ovu stranicu
Intervencije JKP VODOKANAL Sombor na mreži kanalizacije tokom vikenda

* Dežurna ekipa Javnog komunalnog preduzeća Vodokanal Sombor tokom vikenda imala je tri intervencije na mreži kanalizacije otpadnih voda

Intervencije su zahtevale hitnu reakciju i izvođenje radova na odgušenju kanalizacione mreže na sledećim lokacijama: Save Kovačevića ispred kućnog broja 30, Mite Popovića, kućni broj 18a i Save Kovačevića, reč je o kućnom broju u toj gradskoj ulici, 12.

Ovom prilikom želimo da podsetimo naše potrošače da je u fekalnu kanalizaciju zabranjeno upuštanje atmosferskih voda, kao i ubacivanje smeća, otpadaka i bilo kakvih drugih predmeta u reviziona okna (u skladu sa članom 96. i članom 97. Odluke o Pripremi i distribuciji vode za piće, odvođenju i prečišćavanju upotrebljenih voda i odvođenju atmosferskih voda na području opštine Sombor - „Sl. list Grada Sombor”, br.7 od 26.06.2017. god).

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 398 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…