Preduzeću JKP ČISTOĆA SOMBOR dodeljen sertifikat bonitetne izvrsnosti AA+

* Kompanija Company Wall dodeljuje preduzeću JKP ,,Čistoća” Sombor sertifikat bonitetne izvrsnosti AA+, čime se potvrđuje da poslovni subjekt spada u sam vrh bonitetne izvrsnosti u Srbiji

Jedina licencirana kuća u Srbiji koja radi za institucije i poslovne subjekte na godišnjem nivou obavlja reviziju i kontrolu solventnosti preduzeća na osnovu bilansa stanja i određuje razred boniteta. Ovim sertifikatom od strane Company Wall Srbija potvrđuje da je subjekt (Javno komunalno preduzeće "Čistoća" Sombor), postigao međunarodni standard bonitetne izvrsnosti i spada u grupu najuspešnijih preduzeća u Srbiji.

JKP ,,Čistoća” Sombor je jedno od četiri preduzeća u Srbiji koje je zadovoljilo kriterijume bonitetne izvrsnosti za 2020/21. godini i nalazi se među najpouzdanijim poslovnim subjektima koji imaju pravo korišćenja međunarodno priznatog statusa AA+ kao simbola standarda za sertifikaciju.

Preduzeće sa statusom bonitetne izvrsnosti posluje, kako je precizirano, veoma uspešno, solventno, poslovno efikasno, kreditno sposobno i bez rizika.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 308 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…