Odštampajte ovu stranicu
WWF: “Zarobljeni potencijali mladih - kako ih osloboditi?”

* WWF, svetska organizacija za zaštitu prirode, poziva vas na predstavljanje studije “Zarobljeni potencijali mladih - kako ih osloboditi?” u petak, 23. septembra u 14 časova u Novoj Iskri, Cara Uroša 18, Beograd

WWF predstavlja najnoviju studiju o uključivanju mladih u teme klimatskih promena u Republici Srbiji pod nazivom “Zarobljeni potencijali mladih - kako ih osloboditi”. Studija predstavlja analizu interesovanja i kapaciteta mladih da se uključe u ekološke teme, ali i prikaz obrazovnih i institucionalnih prilika koje im se pružaju i važnost većeg uključivanja mladih u javno zagovaranje na teme klimatskih promena.

Uz studiju, WWF je u saradnji sa Centrom za kreiranje politika i strategija organizovao radionice za mlade iz oblasti javnog zagovaranja. U okviru radionica, mladi su izradili set konkretnih preporuka za svoje vršnjake i klimatske aktiviste. Ove preporuke biće predstavljene na konferenciji.

Na događaju će govoriti: Mina Mirić, koordinatorka projekta Na mladima klima ostaje, WWF Adria, Sanja Vasić, ZED - Zeleno, Ekonomično, Digitalno, Nenad Spasojević, Centar za kreiranje politika i strategija.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 130 puta
Tagovano
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…