WWF: “Zarobljeni potencijali mladih - kako ih osloboditi?”

* WWF, svetska organizacija za zaštitu prirode, poziva vas na predstavljanje studije “Zarobljeni potencijali mladih - kako ih osloboditi?” u petak, 23. septembra u 14 časova u Novoj Iskri, Cara Uroša 18, Beograd

WWF predstavlja najnoviju studiju o uključivanju mladih u teme klimatskih promena u Republici Srbiji pod nazivom “Zarobljeni potencijali mladih - kako ih osloboditi”. Studija predstavlja analizu interesovanja i kapaciteta mladih da se uključe u ekološke teme, ali i prikaz obrazovnih i institucionalnih prilika koje im se pružaju i važnost većeg uključivanja mladih u javno zagovaranje na teme klimatskih promena.

Uz studiju, WWF je u saradnji sa Centrom za kreiranje politika i strategija organizovao radionice za mlade iz oblasti javnog zagovaranja. U okviru radionica, mladi su izradili set konkretnih preporuka za svoje vršnjake i klimatske aktiviste. Ove preporuke biće predstavljene na konferenciji.

Na događaju će govoriti: Mina Mirić, koordinatorka projekta Na mladima klima ostaje, WWF Adria, Sanja Vasić, ZED - Zeleno, Ekonomično, Digitalno, Nenad Spasojević, Centar za kreiranje politika i strategija.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 89 puta
Tagovano

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…