Poziv na konferenciju Balkanske omladinske skupštine za životnu sredinu BIEA pod okriljem Ujedinjenih nacija

* Fondacija za istraživanje i razvoj, bezbednost hrane i ekološko zdravlje biće uključena u još jednu suštinski važnu onlajn konferenciju i istovremeno poziva i vas da se uključite

Naime, Organizacija ‘Our Future First’ koja radi kako ističu, zajedno sa mladim ljudima na Balkanu, domaćin je konferencije: Balkanska omladinska skupština za životnu sredinu (BIEA) 23-25. februar 2022. (16:00-18:00 CET).

Organizatori preciziraju da će biti održani dijalozi i konsultacije o sledećim važnim temama: održivi ekonomski razvoj, klimatske promene, inkluzivno i transparentno upravljanje životnom sredinom, upravljanje hemikalijama, otpadom i zagađenjem, prirodno nasleđe i biodiverzitet uz poruku da, učestvujete u izradi zajedničkog dokumenta o ekološkim izazovima i mogućnostima.

Regionalnu ekološku skupštinu podržava Glavna grupa UNEP-a za decu i mlade (UNEP MGCI). Ova lokalna skupština mladih o životnoj sredini organizuje se uoči Skupštine Ujedinjenih nacija za životnu sredinu (UNEA) koja će okupiti predstavnike 193 države članice UN, glavne grupe i zainteresovane strane kako bi se dogovorili o politikama za rešavanje najhitnijih svetskih problema, u okviru aktuelnih ekoloških izazova. Budite deo lokalne akcije koja ima globalni uticaj! - pozivaju.

Pridružite se globalnom pokretu mladih i omladinskih organizacija širom sveta koji su deo ove do sada neviđene mobilizacije mladih, koja se odvija 50 godina nakon osnivanja Programa Ujedinjenih nacija za zažtitu životne sredine (UNEP), donetog 1972. godine!

Hajde da podignemo naš kolektivni glas na „Jačanje akcija za prirodu za postizanje ciljeva održivog razvoja“. Pridružite se: BIEA 23 - 25. februara: 16-18 časova po srednjeevropskom vremenu

Registrujte se ovde: https://bit.li/3BggVcG

Izvor: Fondacija za istraživanje i razvoj, bezbednost hrane i ekološko zdravlje

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 573 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…