Najavljujemo: Balkansko pionirsko prvenstvo u odbojci ove sedmice u Somboru

* Balkanski šampionat u odbojci u pionirskoj konkurenciji biće održan u Somboru, od predstojeće srede 25. do kraja sedmice, 29. jula. To je potvrđeno i na konferenciji za medije održanoj pretposlednje julske srede u Sokolskom domu, na kojoj su govorili Antonija Nađ Kosanović, gradska većnica za sport, omladinu i decu, te predstavnici Sportskog saveza grada Sombora, Miloš Aleksić i Ilija Lalić

Miloš Aleksić je istakao da je Sombor dobio veliku čast da bude domaćin Balkanskog šampionata na kojem će učestvovati šest reprezentacija (Grčka, Turska, Bugarska, Crna Gora, Rumunija i Srbija). Ovom prilikom u Sombor će osim navedenih reprezentacija doći i predstavnici tih saveza, uključujući i naš, a očekuje se i dolazak odbojkaških velikana Vladimira Bateza, sadašnjeg pokrajinskog sekretara za sport i omladinu i Slobodana Boškana, predsednika Odbojkaškog saveza Vojvodine.

- Predstojeći Balkanski šampion će se proteći od 25. do 29. jula. Svaki dan će biti igrane po tri utakmice, i to u terminima od 15:30, 17:45 i 20 časova. Bitno je napomenuti da će u večernjem terminu igrati naša reprezentacija – napomenuo je Miloš Aleksić, koji je još istakao da se nada da će se naši sugrađani odazvati i podržati ovu manifestaciju u što većem broju, pogotovo u terminu kada igra nacionalna selekcija Srbije.

Antonija Nađ Kosanović je podvukla da joj je drago što će se Balkansko prvenstvo održati u Somboru, a ovo samo iznova potvrđuje da je Sombor grad sportova, te da imamo kapacitet da vratimo velika takmičenja u naš grad.

Nađ Kosanović je istakla da se očekuje dolazak oko 120 takmičara, a da su pokrovitelji Grad Sombor, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, kao i Odbojkaški savez Srbije.

- Pozivamo sve ljubitelje ovog sporta da dođu u Gradsku halu "Mostonga", te da u popodnevnim časovima uživaju sa nama, navijaju za reprezentaciju Srbije i da budu deo ovog lepog događaja – poziva gradska većnica.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 1382 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…