Osnovci somborskog "Dositeja": Prvaci države u futsalu!

* Učenici Onovne škole "Dositej Obradović" iz Sombora pod rukovodstvom profesora fizičkog vaspitanja Katona Roberta u Pirotu na državnom prvenstvu u futsalu postigli su izuzetan uspeh osvojivši PRVO mesto i time postali prvaci Srbije

Do laskave titule mladi "dositejevci" su stigli pobedama i osvajanjima prvog mesta na opštinskom, okružnom i međuokružnom takmičenju.

Na završnom turniru od 7 - 8. maja održanom u Pirotu od 8 ekipa koje su se kvalifikovale, predstavnici iz Sombora su bili naubedljiviji.

U svojoj grupi, prvu utakmicu su igrali protiv škole iz Požege, nerešenim rezultatom 3:3; zatim je sledila škola iz Kosovske Mitrovice koju su deklasirali sa 11:3; poslednja u grupi je bila utakmica protiv OŠ iz Aleksandrovca koja je završena rezultatom 6:4 u korist "dositejevaca".

U finalu igrali su protiv ekipe škole iz Leskovca koju su dobili rezultatom 5:3, čime su krunisali svoj uspeh. Vredno je pomena da somborski đaci na celokupnom turniru, od opštinskog do državnog nivoa, nisu izgubili nijednu utakmicu.  

Ekipu su činili:

  1. Nemanja Andrić
  2. Nemanja Vidaković
  3. Petar Drvar
  4. Marko Gunić
  5. Mihailo Štork
  6. Lazar Trivić
  7. Mihajlo Lakić
  8. Miloš Kovačević
  9. Lazar Vrcelj
  10. Nikola Japundžić

vođa ekipe: prof fizičkog vaspitanja Katona Robert         

Ivan Mesaroš

Rubrika je objavljena u okviru realizacije i sprovođenja projekta na javni poziv sufinansiranja Grada Sombora, pod nazivom „Deco, zdravo – dvostruki multikulturalni Novi Radio Sombor za sve gradske i osnovne škole naseljenih mesta somborskog gradskog područja“. Korisnik sredstava, Udruženje PODIUM, izdavač Novog Radio Sombora putem kojeg ostvaruje imenovani projekat u oblasti informisanja građana od strane medija na području Grada Sombora, zahvaljujući sredstvima iz budžeta grada Sombora za 2018. godinu.

Pročitano 2081 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…