Sport

Karate klub „Dušan Staničkov“ sa titulom se vraća u Sombor posle državnog prvenstva i još četiri medalje

 

  • Na Prvenstvu Srbije za poletarce, pionire i nade održanom u subotu 3. aprila u Beogradu, Karate klub „Dušan Staničkov“ Sombor osvojio je jednu titulu i još po dve srebrne i bronzane medalje

U Hali sportova “Ranko Žeravica” nova budućnost najstarijeg somborskog i vojvođanskog karate kluba potvrdila je marljiv rad na treninzima i dosadašnjim takmičenjima. Lea Jakšić, pionirka, u konkurenciji takmičarki 2010. godišta klasa E osvojila je 1. mesto, zlato i titulu državne privakinje.

Da su im zonska i pokrajinska poslužila kao odličan uvod u najvažnije, državno takmičenje, potvrdili su i Leini klupski drugovi: Filip Stanković je u grupi poletaraca 2012. godišta u klasi E postao viceprvak Srbije, a srebro je osvojila i Bojana Lakićević, u kategoriji ženskih nada 2008. godišta, klasa C.

Nenad Lukić, poletarac (2012. godište) klasa E i Drina Stevanović Bodrožić, ženska nada, 2009. godište, isto u klasi E takođe su se popeli na pobednički podijum zaokruživši novu lepu sportsku priču somborskog Karate kluba „Dušan Staničkov“ osvajanjem bronzanih medalja.

Svi osvajači medalja su takmičili u izvođenju kata.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Nikola Furtula junak derbija 23. kola Linglong Tire Superlige uprkos pobedi šampiona Zvezde u Subotici protiv izvrsne Spartak Ždrepčeve krvi
DERBI Kupa Vojvodine u Mostongi: KK JOKER /Sombor/ – KK SPARTAK /Subotica/

Kategorije

Izbornik