Prvenstvo države u kajaku i kanuu: Ervin Holpert dvostruki osvajač medalja, još mnogo finala za Kajak klub Sombor

* Protekle nedelje na Adi Ciganliji je održano Pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije u kajaku i kanuu. Kajak klub Sombor je nastupio sa 11 takmičara

Prvog dana na programu su bile kvalifikacije pionira i juniora. Prolaz u finale i šansu da se bori za medalju je izborila Sonja Bogišić u kategoriji juniorki na distancama od 500m i 1000m. Sonja je u finalu trke na 500m kroz cilj prošla kao sedma dok je deonicu na 1000m završila na šestom mestu.

Treći dan prvenstva je doneo kvalifikacije kadeta i seniora. Finale za Kajak klub Sombor u kategoriji seniora su izborili Sonja Bogišić na deonici od 1000m, Ervin Holpert na stazama od 500m i 1000m kao i dvojac Ervin Holpert - Veljko Mudrić na 1000m.

Poslednji dan takmičenja je započeo osvajanjem prve medalje. Ervin Holpert u konkurenciji seniora je osvojio drugo mesto i time osvojio srebnu medalju na 1000m. Prvi kroz cilj je prošao Bojan Zdelar dok je treći kroz cilj prošao Marko Subotić. Sonja Bogišić je istu deonicu u konkureciji seniorki završila na šestom mestu. Dvojac Ervin Holpert i Veljko Mudrić kroz cilj su prošli kao osma posada.

Na deonici od 500m u konkurenciji seniora je osvojena još jedna medalja. Ovog puta Ervin Holpert je trku završio na trećem mestu iza Bojana Zdelara i Branka Lagundžića.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 110 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…