Dobrodošli u jedinstvenu Školu trčanja Srbije - u Somboru, upis u petak, 7. aprila u 17 (kafić Tema)

* U dvadeset gradova u Srbiji, a među njima, od 8. aprila kreće škola trčanja. U organizaciji Atletsko rekreativnog kluba "Somaraton" i u saradnji sa Školom trčanja RS, treninzi ce u Somboru teći na Gradskom hipodromu u narednih sedam meseci; upis u Somboru u petak, 7. aprila u 17 časova u kafiću Tema (ul. Mite Popovića)

Treninge će u Somboru voditi prof. Boris Jerković i Mirko Erdelji, inače najuspešniji somborski maratonac. Škola trčanja je namenjena, doslovno, svima. - Svi vi koji odavno niste potrčali, svi vi koji duže sedite na poslu, fizički ste neaktivni, ako imate problema sa težinom, ili možda zelite da poboljšate vaše trkačke sposobnosti, naučite pravilno da trenirate i trčite, želite da povedete računa o vašem zdravlju. ovo je prava prilika za vas.

Mirko Erdelji

Treneri Erdelji i Jerković, osim toga, pozivaju sve, kako kažu, prijatelje - da pozovu i svoje prijatelje, Somborce, ako i građane iz svih okolnih mesta, da obaveste i poznanike svojih poznanika... jer u duhu kraljice sportova, atletike, život postaje zdravlje a zdravlje čini život dugovečnijim. Osim toga, nije vam potrebana skupocena oprema, već ponajviše dobra volja i želja da uz druženje kojem se atletičari prvenstveno naklonjeni, steknete i možda za vas prvi put, "radne" sportske navike.

Podsećamo, dakle, upis u Školu trčanja u Somboru je u kafiću Tema (ulica Mite Popovića), u petak, 7. aprila, od 17 časova.

 Boris Jerković

 S. Stričević

Pročitano 1773 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…