Somaratonci uspešni u premijernom izdanju polumaratona u Kovačici

* U nedelju 19. marta održan prvi polumaraton u Kovačici u organizaciji jednog od najuspešnih ultramaratonaca u Srbiji Mihala Šulje, koji je osim ostalog bio i jedan od pobednika ultramaratona Baja Sombor

Trka je održana uz svesrednu pomoć lokalne samouprave i institucija što je za rezultat imalo odličnu organizaciju događaja koji je u svom premijernom izdanju privukla 150 polumaratonaca koji su sa uspehom istrčali 21 kilometar kao i stotinak trkača koji su istrčali kraću prateću trku.

Pobednici prvog polumaratona u Kovačici bili su braća Milovanović, Miloš i Marko iz Atletskog kluba Dinamo Pančevo, koji su osvojili prvo, odnosno drugo mesto, dok je među damama najbrža bila Aleksandra Marinkov, njihova klupska koleginica.

Jak banatski vetar nije sprečio osmoro somaratonaca da uspešno istrče zadatu distancu. Najbrži predstavnik ARK Somaraton ovoga puta bio je Lazar Rišar, a u konkurenciji dama Snežana Radović koja je za tri minuta poporavila lični rekord i popela se na pobedničko postolje kao trećeplasirana u svojoj starosnoj kategoriji. Važno je istaći i to da je Sombor dobio još dve polumaratonke jer su svoj debi i prvi polumaraton istrčale Marija Vražić i Monika Konc. Trku su uspešno istrajali i Tijana Odobašić, Miloš Stambolija, Arpad Šarkezi i Nenad Glušac.

Izvor: Somaraton / S. S.

 

           

 

 

 

 

               

Pročitano 1642 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…