Somaratonci savladali izazovni Povlen!

* Poslednje novembarske subote članovi Atletsko rekrativnog kluba ‘’Somaraton’’ iz Sombora su učestvovali na izuzetno teškoj i zahtevnoj trejl - planinskoj trci u Zapadnoj Srbiji na planini Povlen koja se nalazi na nadmorskoj visini od 1.347 metara, a u organizaciji ‘’Serbia West Trails’’

Takmičari su mogli da biraju izmedju dve trke od 10 ili 17 kilometara. Trku od 10 kilometara i usponom od 579 metara istrčala je fantastična Damjana Perenčević koja je zauzela visoko deveto mesto u generalnom plasmanu i još jednom pokazala da se nalazi u odličnoj formi iako je blizu kraj godine i trkačke sezone te da joj ni ovako teške i naporne trke ne predstavljaju problem. Trku na 17 kilometara i uspon od 960 metara su uspešno savladali: Miroslav Liščević, Jelena Perenčević, Milan Kovačić, Sanja Vojvodić, Ivana Šokac, Ilija Zvekanov, Predrag Škorić i Daniel Šokac. Članovi Somaratona su još jednom na najbolji mogući našin predstavili grad Sombor i klub te ujedno i promovisali 42. Somborski Intersport polumaraton koji je zakazan za 8. maj 2022. godine.

U subotu i nedelju 27. i 28. novembra u Kragujevcu su održani tradiconalni Dani atletike - završni seminar nacionalnog Srpskog atletskog saveza na kojem je analizirana protekla sezona kao i priprema za 2022. godinu u kojoj nas očekuje Svetsko dvoransko prevenstvo u atletici čiji će domaćin biti Beograd, a koje predstavlja najznačajniji sportski događaj ikad organizovan u Srbiji. Seminaru su prisustvovali i Damir Marković, predsednik Ark ‘’Somaraton’’ i član nadzornog odbora Srpskog atletskog saveza kao i Josip Major, trener ‘’Somaratona’’ (na fotografijama ispod teksta).

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 282 puta
Tagovano

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…