Odštampajte ovu stranicu
Rvači somborskog Radničkog proglašeni za najbolju inostranu ekipu na Međunarodnom turniru u Sarajevu!

* Prošlog vikenda, u Sarajevu je održan Međunarodni turnir grada Sarajeva u rvanju grčko-rimskim stilom. Rvači somborskog „Radničkog“ su nastupili sa devetoricom takmičara i osvojili 5 medalja

Najuspešniji među njima je bio Jovan Kosovac koji je osvojio zlatnu medalju. Srebrnu medalju je zaslužio David Mazinjanin, dok su do bronzanih odličja stigli Kristian Dobi, Adrian Dobi i Mladen Batalo. Bez plasmana ostali su Milan Kosovac, Srđan Todorović, Nikola Gunj i Mladen Patarčić.

- Zadovoljan sam učinkom osvojenih medalja, kao i peharom za najbolju stranu ekipu, u konkurenciji 18 ekipa iz pet zemalja regiona. To je samo potvrda kvalitetnog rada mojih trenera Milana Marića i Igora Frgića što je i rezultat najbolje ekipe u Srbiji u uzrastu pionira - izjavljuje predsednik kluba Vladimir Krstić.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)
Pročitano 655 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…