Vladimir Pribić i rasno grlo Brenno Laumar trijumfovali za pehar Grada Sombora u 2. kasačkom danu na Gradskom hipodromu

* Na Gradskom hipodromu u Somboru subota, 19. jun označena je datumom kada je održan drugi trkački dan u ovde široko popularnom kasačkom sportu

Organizator Konjički klub „Vojvođanin“, može da bude zadovoljan i kvalitetom trka i isto tako odzviom publike, poslovično raspoložene za prisustvovanje priredbama u ovom sportskom objektu u Somboru, gradu osim ostalih epiteta, i konjičkog sporta.

U glavnoj trci dana, jednoprežnih kasačkih grla starijih od tri godine, za glavni trofej, Grada Sombora, startovalo je šest učesnika (fotografija broj 2 u slajdu). Nakon sjajne završnice i neuhvatljivog za rivale sprinta, trijumfovali su iskusni Vladimir Pribić u sulkama i grlo Brenno Laumar, vlasništvo štale „Dream catcher“ (foto br. 1). Brenno Laumar je inače ljubimac najboljeg košarkaša sveta Nikole Jokića koji se posebno radovao ovoj pobedi.

Glavnu nagradu, pehar Grada pobednicima je uručio gradonačelnik Sombora Antonio Ratković. Posetioci su u lepom ambijentu somborskog hipodroma uživali u još pet trka.

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

- Dodatak: fotografije u slajdu (sombor.rs) -

Pročitano 301 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…