Odštampajte ovu stranicu
Ponovo zlatne somborske Inannice!
* Sa plesnog takmičenja Dance now koje je proteklog vikenda održano u Zrenjaninu solistkinje plesne grupe Inanna vraćaju se sa duplim zlatom
 
Tamara Micić bila je prva u kategoriji oriental performance solo kids sa koreografijom "Habibi", dok je Jelena Micić osvojila takođe zlato u kategoriji oriental performance solo juniori sa zapaženom koreografijom "Do you remember me?"
 
Moramo napomenuti, kažu u sve popularnijoj i uspešnijoj Plesnoj grupa Inanna, da su somborski plesači na ovom takmičenju bili najbrojniji, te su na takmičenje izašla tri plesna kluba i da su svi u svojim kategorijama bili izrazito uspešni. - Veoma smo ponosni što naš grad ima tako vredne, uporne i talentovane plesače koji se drže zajedno i uvek su jedni drugima podrška - ističe Brankica Ćurčić, instruktor i koreograf plesne grupe Inanna. 
 
Ovo takmičenje je sjajan uvod za ona koja predstoje svima u ovoj sezoni, a plesnu grupu Inanna tokom aprila takmičenje u Bugarskoj, a u maju jubilarni Sombor open u organizaciji matičnog kluba Inannica, S. A. F. C. Kets. 
 
Medijska pratnja: Novi Radio Sombor
Pročitano 232 puta

Galerija slika

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…