Odštampajte ovu stranicu
Fudbal, KLV-Pioniri: Debakl somborskih "železničara" kraj pruge
* U XIV kolu prvenstva Kvalitetne lige pionira, grupe Sever, fudbaleri ODR Petrovaradin iz istoimenog mesta savladali su vršnjake somborskog ŽAK-a sa 0:9 (0:5)
 
Vodeći tim na tabeli bez izgubljene utakmice u dosadašnjem delu prvenstva, u potpunosti je nadigrao svoga domaćina. Strelci gostiju su nemilice rešetali mrežu domaćeg vratara Lerića, i time pokazali da nisu slučajno najbolji tim Lige. Već u prvih 26 minuta igre bilo je 0:5, a na poluvremenu trener gostiju je u igru uveo i sve igrače sa klupe, koji su dovršili posao.
 
Domaćin nemoćan da bilo šta učini, a vrlo retko su dolazili do gola golmana Todića
 
Posle ovoga kola, ODR iz Petrovaradina ima 35 bodova na prvome mestu, a ekipa ŽAK-a, koja se nalazi na osmom mestu sakupila je devet bodova na tabeli iz 14 kola. Narednog vikenda mladi somborski fudbaleri gostuju u Bačkoj Palanci kod ekipe Bačke, a ODR je domaćin bačkotopolskom TSC-u.
 
ŽAK-ODR PETROVARADIN  0:9 (0:5)
 
Sudija Nemanja Malbašić (Sombor)
 
ŽAK: Lerić, Fratrić, Kovačević, Đurđević, Petrović, Vulin, Radošević, Sladojević, Glamočasnin, Šarčanskii, Bakić. Igrali su još: Čakširan, Mandić, Luković, Trbojević i Kaić. 
ODR: Todić, Zonjić, Đurica, Radosavljević, Ješić, Anušić, Malobabić, Rakanović, Kartalija, Šurlan i Majstorović. Igrali su još : Sajić, Vuković, Lužajić, Tica, Sladojević, Zelenik, Opačić i D. Rakanović. 
 
(Galerija uvek zanimljivih fotografija našeg neštedimice raspoloženog fotoreportera za vreme, pre , u toku pauze između dva poluvremena i posle utakmice)
 
Izveštač i fotoreporter: Vinko Janković
 
Medijska pratnja: Novi Radio Sombor
Pročitano 791 puta

Galerija slika

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…