Fudbalske ekskluzivnosti: Nemanja Dabić i Miroslav Paunović akvizicije - atrakcije u somborskom ŽAK-u
* Fudbalski klub Žak Sombor bi poželeo svim svojim simpatizerima i prijateljima srećnu i uspešniju godinu u odnosu na onu koja je ostala za nama. Puno zdravlja, radosti i lepih trenutaka želimo svima vama - kažu u kolektivu somborskog fudbalskog kolektiva duge tradicije i popularnosti i saopštavaju:
 
- Ovom prilikom obaveštavamo naše pratioce na društvenim mrežama kao i sportsku javnost da je u nastupajućoj godini naš klub kao i seniorski tim dobio dva pojačanja koja su svojim renomeom, trajanjem, poštenjem i kvalitetom daleko iznad lige u kojoj se takmičimo, ali su oni prepoznali prave sportske vrednosti i ukazali nam čast i zadovoljstvo da u narednom periodu brane naše klupske boje. U pitanju su dvojica fudbalskih majstora, kvalitetni momci, koji će ovom klubu vratiti stari šmek i doneti znanje i kvalitet koji nam je potreban. Svako ko se u našem regionu bavi sportom zna o kakvim se "mašinama" radi. Pozdravimo Nemanju Dabića i Miroslava Paunovića i poželimo im dobro zdravlje i puno uspeha.
 
Zvanično predstavljanje u klubu biće kako napominju u upravi, u narednim danima, nakon obavljanja neophodnih administrativnih poslova.
 
Reč je o fudbalerima koji su imali i inostrane aranžmane, a od naredne sezone će igrati za somborske "železničare". Obojica su već nastupala za somborski Radnički još 2010. godine. Paunović je između ostalog igrao u Finskoj i Hrvatskoj, za tamošnje ekipe, a Dabić je igrao takođe u Hrvatskoj i Austriji.
 
Izveštač - fotoreporter: Vinko Janković
Izvor: fejsbuk stranica FK ŽAK Sombor
 
Medijska pratnja: Novi Radio Sombor
Pročitano 567 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…